Lifestyle

Bestel nu als eerste DEN, het parfum gemaakt van de kerstboom van de Dam 

RUIK maakt van de kerstboom een (h)eerlijk geurtje
31-03-2017
Parfum gemaakt van een kerstboom

De biologische kerstboom is straks een heerlijk biologisch geurtje

We moeten het even hebben over kerst. Kerst!? Nu?? Ja, echt. Want begin januari schreven we over de kerstboom op de Dam dat een tweede leven als parfum krijgt. En we hebben nieuws voor je: de voorverkoop is nu gestart.

Een bijzonder parfum

Dat laat het team van RUIK weten. Het parfum is vervaardigd van de naalden en twijgjes van de biologische kerstboom van de Dam. Als je het geurtje nu besteld, dan ben jij in het najaar verzekerd van een authentiek en modern parfum (en een goed verhaal op elk willekeurig feestje). Volg de ontwikkeling van deze geur en krijg hem vers van de pers thuis zodra hij gerijpt is. Wees er wel snel bij, want tsja.. Er was maar 1 boom en op = op.

Frisse, groene geur

Nog een bijsluiter voor de mensen die bang zijn dat ze straks naar kerstboom ruiken: wees gerust. Volgens de oprichters zal het ‘kerstboomparfum’ straks niet naar dennennaalden ruiken. “Het is een heel frisse groene geur, niet een typische kerstboomgeur”, aldus Boye, een van de intiatiefnemers van RUIK. Het nieuwe parfum is, net als de andere producten van RUIK, vrij van aardolie, synthetische geurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen.

Check het hele proces - van kerstboom naar parfum - in onderstaande video of bestel het parfum direct!